SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TegSödra Umeå IF
F12
Inför säsongen - lagkassa och sponsring
2023-03-25 23:16

Del 3, då, som rör lagkassa och behovet av att fylla på den ännu mer.

 

Vid deltagande i cuper så är det alltid en deltagar-/anmälningsavgift, och den får laget själva stå för, dvs det är inget som föreningen betalar. Det tas alltså från vår lagkassa, och för att vi ska kunna fortsätta delta i cuper (vilket vi förstås vill) så krävs det att vår lagkassa fortsätter fyllas på. Vi har också en ambition att åka till Vasa och delta i Vasa-cupen om ett eller ett par år, och då kommer det definitivt krävas tillskott. Deltagande där landar nog på en 30-40 000 att som allt, och det är ganska mycket pengar.

 

Det finns 3 huvudsakliga sätt att få in pengar till lagkassan. Det ena är försäljning (dvs sälja toapapper, grillkol, lotter och allt sånt där), det andra är genom åta sig aktiviteter (samla pant, ta på sig städuppdrag etc) och det tredje är genom sponsring.

 

Personligen som tycker jag att sponsring är det klart föredragna alternativet (det är en hel del annan försäljning och så på alla håll och kanter), även om en kombination förstås också funkar. Vi lyckades väldigt väl med sponsringen ifjol (shout-out till Creativ/Microhouses och Brandkonsulten, och alla som hjälpte till att dra i trådar!), och vi hoppas förstås att den lyckan fortsätter.

Så, vi önskar att ni alla gräver djupt (vi är rätt säkra på att de allra flesta av er antingen har egna företag, eller känner någon/några som har det) och kan hjälpa oss med att hitta vänliga själar som kan tänka sig att stötta våra tjejer. Det är otroligt viktigt att få in pengar, allt för att lagets och våra tjejers bästa. Hör av er!

 

Ni som sitter inne med andra bra tips/idéer om hur laget kan vi in mer pengar, utöver sponsring, får också gärna höra av er! alla tillskott till lagkassan är välkomna!

 

Vi ses och hörs!

 

//Magnus

Inför säsongen - matcher och cuper
2023-03-25 22:42

Del 2, då, som rör matcher och cuper.

 

Som sagt så är vi idag 24 tjejer, vilket innebär att vi anmält 2 lag. Det behövs för att tjejerna ska få mycket speltid. Dock så innebär det också att vi är rätt så sårbara vid frånvaro. Är det ett antal som inte kan delta så får vi svårt att få ihop fullt lag, vilket innebär att ibland kommer det finns ett behov att att låna in en eller några från det andra laget (dvs spelare från lag 1 hoppar även in och spelar i lag 2:s match, och vice versa).

 

Vi vill väldigt gärna att ni alla är redo att ställa upp på det här och hjälpa oss med det, när så behövs. Det är helt för tjejerna skull, det finns inget tråkigare än att tvingas ställa in en match, och det är även viktigt för lagsammanhållningen att både spelare och föräldrar ställer upp för varandra.

 

Utöver det här så kommer vi i vanlig ordning att skicka ut kallelser till matcherna, och det är väldigt viktig att ni svarar på dessa. Det är av yttersta vikt för oss.

 

Nästa bit rör cuper. Det har väldigt roligt när vi spelat cuper (känns som att spelare, tränare och föräldrar alla tycker det, och vi vill självklart göra det även denna säsong. Umeå Fotbollsfestival tycker vi var väldigt lyckad och rolig, och dit tänker vi anmäla oss även i år. Sen vill vi gärna peta in en till också, och där tänker vi främst på Innertavle Cup (som också har varit toppen båda gångerna vi spelat) eller Röbäckscupen.

 

Här behöver vi bilda oss en uppfattning om det finns underlag för att delta, dvs är folk hemma. Umeå Fotbollsfestival går, som alltid, av stapeln sista helgen i juli, dvs 27-30 juli.

Röbäckscupen är 10-11 juni och Innertavle Cup är lör 27 maj.

Ta en titt i era kalendrar, fundera på saken och så hör ni av er!

 

//Magnus

Inför säsongen - läs
2023-03-25 21:51

Hej alla,

 

Nu är det bara ca en månad kvar till säsongen, och det ska bli skitkul att sätta igång igen. Förra säsongen var jätterolig, både, vad gäller lagsamvaron och det vi gjorde tillsammans och även den fina utvecklingen vi såg rent fotbollsmässigt, både på individbasis och som lag. Vi ser fram emot att få bygga vidare på det!

 

Först av allt vill jag påminna om att betala in medlems-/träningsavgifter för era barn. Personligen tycker jag det blev enklare nu, iom med bytet till SportAdmin, eftersom man nu kan betala direkt med kort el Swish. Vid ev frågor om betalning, kontakta kansliet.

 

Det finns några saker som är viktiga för oss att ni tar del av och tänker till kring, och därför vill jag gärna att ni läser detta. Det är viktigt för att tjejerna ska få ha det så bra och uppstyrt som möjligt, på på kort sikt och över tid. Delar upp det lite, så det blir lättare att ta till sig av infon 

 

Först vill jag ta upp tränar-/ledarsituationen. Vi har varit 5 tränare förut, men nu är vi nere i typ 3½. Johan har fullt upp med åtaganden som gör att han inte kommer att kunna vara med på helger, dvs matcher, och Hanna har ganska problem med stämbanden och rösten.

Vi tror att vi kommer att kunna lösa träningarna bra, men matcher på helgerna kommer att vara väldigt svåra att få ihop ( tex är en eller ett par av oss sjuka eller bortresta så har vi ingen som kan coacha på matcherna). Detta gör att vi behöver hjälp från er föräldrar.

 

Helst av allt skulle vi vilja ha en ett par till tränare, som är beredda att hjälpa till på träningar och matcher. Inget krav på att vara med hela tiden, utan all hjälp är bra, men det vore toppen.

Kan vi inte få in det så behöver vi definitivt ett antal föräldrar som är beredda att hoppa  in och hjälpa till att rodda på matcher när så behövs. I dagsläget så räknar jag in att vi är 24 st tjejer, vilket gör att vi anmält 2 lag till seriespel (det blir för lite speltid annars, tycker vi), och då kommer det att behövas hjälp. Dvs, är man ändå på matchen för att kolla, då kan man lika gärna hoppa in och hjälpa till vid behov.

 

Här vill jag se hand upp från de som vill hjälpa till, som tränare eller hjälpreda. Hör av er till mig.

 

//Magnus

 

 

Medlemsavgift + träningsslut/träningsstart
2023-03-15 15:05

Hej alla,

 

Vi har alltså flyttat till SportAdmin istf laget.se , och jag hoppas ni hittat hit.

 

Några korta snabba:

 

- Ni ska alla ha fått mailutskick med faktura för medlems- och träningsavgift för era barn. Kom ihåg att betala in den.

 

- Vi kör inomhusträningar, som tidigare nämnts, mars ut. Sista träningen blir alltså tis 28 mars, och sen tar vi uppehåll en dryg månad så får tjejerna vila upp sig lite.

 

- Träningarna utomhus lär sätta igång någonstans runt månadsskiftet apr/maj, lite beroende på väder och kyla. Mer om det kommer så fort vi fått tilldelade träningsdagar och -tider. Dröjer nog några veckor till innan vi får det.

 

Det var ett härligt go i laget förra säsongen, och det ska bli jättekul att få komma igång igen och bygga vidare på det.

 

Ses och hörs.

 

//Magnus

Kommande aktiviteter
Träning, Övrig, 28/03 18:00
Nyheter från föreningen
Hem, 21/03 10:09 
Hem, 08/03 09:45 
 
Våra sponsorer