SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TegSödra Umeå IF
F12

Träningstider denna säsong
2024-04-11 15:22

Hej alla,

 

Denna säsong har vi plantid måndagar kl 18-19 och onsdagar 19-20. Alla ska vara ombytta och klara och redo att köra igång 10 minuter innan, och vi rundar av träningen ca 10 min efteråt. 

 

Träning måndag är mao 17.50 - 19.10 och träning onsdag är 18.50 - 20.10.

Föräldramöte tis 6/2 kl 19!
2024-01-15 11:10

Hej alla,

 

Tisdag 6/2 så kör vi föräldramöte, för att sammanfatta förra säsongen och blicka vidare mot det som komma skall. Vi vi, och förväntar oss, att minst en från varje familj deltar.

 

Plats är loungen i Winpos Arena, kl 19-2030

 

Ses där.

 

//Magnus

Lagindelningar höstsäsongen -23
2023-07-30 17:22

Lag 1: Mira, Elma, Noomi R, Alice H, Maja, Nil, Wilma, Thelma, Tara, Nomi J, Ana

Lag 2: Olivia, Clara, Signe, Alva, Tova, Fanny, Tilda, Elvira, Thea, Ebba, Alice K

Facebook-grupp F12
2023-05-08 21:36

Iom att SportAdmin i dagsläget inte har någon gästbok eller kommentarsfält så har vi startat en Facebook-grupp, så att alla föräldrar enkelt kan kommunicera med varandra.

 

Gruppen heter Tegsödra Umeå f12. Gå gärna med där.

 

//Magnus

Lagindelningar vårsäsongen -23
2023-04-23 21:21

Hej alla,

 

Så här ser lagindelningarna ut för vårsäsongen -23:

 

Lag 1:

Mira, Elma,, Elvira, Nil, Tova, Nomi J, Fanny, Wilma, Ana, Tilda, Ebba, Alice K

 

Lag 2:

Olivia Engdahl, Clara, Belle, Thea, Alice H, Maja, Signe, Alva, Tara, Thelma, Noomi R, Iris

 

//Magnus

Inför säsongen - lagkassa och sponsring
2023-03-25 23:16

Del 3, då, som rör lagkassa och behovet av att fylla på den ännu mer.

 

Vid deltagande i cuper så är det alltid en deltagar-/anmälningsavgift, och den får laget själva stå för, dvs det är inget som föreningen betalar. Det tas alltså från vår lagkassa, och för att vi ska kunna fortsätta delta i cuper (vilket vi förstås vill) så krävs det att vår lagkassa fortsätter fyllas på. Vi har också en ambition att åka till Vasa och delta i Vasa-cupen om ett eller ett par år, och då kommer det definitivt krävas tillskott. Deltagande där landar nog på en 30-40 000 att som allt, och det är ganska mycket pengar.

 

Det finns 3 huvudsakliga sätt att få in pengar till lagkassan. Det ena är försäljning (dvs sälja toapapper, grillkol, lotter och allt sånt där), det andra är genom åta sig aktiviteter (samla pant, ta på sig städuppdrag etc) och det tredje är genom sponsring.

 

Personligen som tycker jag att sponsring är det klart föredragna alternativet (det är en hel del annan försäljning och så på alla håll och kanter), även om en kombination förstås också funkar. Vi lyckades väldigt väl med sponsringen ifjol (shout-out till Creativ/Microhouses och Brandkonsulten, och alla som hjälpte till att dra i trådar!), och vi hoppas förstås att den lyckan fortsätter.

Så, vi önskar att ni alla gräver djupt (vi är rätt säkra på att de allra flesta av er antingen har egna företag, eller känner någon/några som har det) och kan hjälpa oss med att hitta vänliga själar som kan tänka sig att stötta våra tjejer. Det är otroligt viktigt att få in pengar, allt för att lagets och våra tjejers bästa. Hör av er!

 

Ni som sitter inne med andra bra tips/idéer om hur laget kan vi in mer pengar, utöver sponsring, får också gärna höra av er! alla tillskott till lagkassan är välkomna!

 

Vi ses och hörs!

 

//Magnus

 
Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten