TegSödra Umeå IF

Föräldramöte tis 6/2 kl 19!
2024-01-15 11:10

Hej alla,

Tisdag 6/2 så kör vi föräldramöte, för att sammanfatta förra säsongen och blicka vidare mot det som komma skall. Vi vi, och förväntar oss, att minst en från varje familj deltar.

Plats är loungen i Winpos Arena, kl 19-2030

Ses där.

Lagindelningar höstsäsongen -23
2023-07-30 17:22

Lag 1: Mira, Elma, Noomi R, Alice H, Maja, Nil, Wilma, Thelma, Tara, Nomi J, Ana

Lag 2: Olivia, Clara, Signe, Alva, Tova, Fanny, Tilda, Elvira, Thea, Ebba, Alice K

Facebook-grupp F12
2023-05-08 21:36

Iom att SportAdmin i dagsläget inte har någon gästbok eller kommentarsfält så har vi startat en Facebook-grupp, så att alla föräldrar enkelt kan kommunicera med varandra.

Gruppen heter Tegsödra Umeå f12. Gå gärna med där.

Lagindelningar vårsäsongen -23
2023-04-23 21:21

Hej alla,

Så här ser lagindelningarna ut för vårsäsongen -23:

Lag 1:

Mira, Elma,, Elvira, Nil, Tova, Nomi J, Fanny, Wilma, Ana, Tilda, Ebba, Alice K

Lag 2:

Olivia Engdahl, Clara, Belle, Thea, Alice H, Maja, Signe, Alva, Tara, Thelma, Noomi R, Iris

//Magnus

Inför säsongen - lagkassa och sponsring
2023-03-25 23:16

Del 3, då, som rör lagkassa och behovet av att fylla på den ännu mer.

Vid deltagande i cuper så är det alltid en deltagar-/anmälningsavgift, och den får laget själva stå för, dvs det är inget som föreningen betalar. Det tas alltså från vår lagkassa, och för att vi ska kunna fortsätta delta i cuper (vilket vi förstås vill) så krävs det att vår lagkassa fortsätter fyllas på. Vi har också en ambition att åka till Vasa och delta i Vasa-cupen om ett eller ett par år, och då kommer det definitivt krävas tillskott. Deltagande där landar nog på en 30-40 000 att som allt, och det är ganska mycket pengar.

Det finns 3 huvudsakliga sätt att få in pengar till lagkassan. Det ena är försäljning (dvs sälja toapapper, grillkol, lotter och allt sånt där), det andra är genom åta sig aktiviteter (samla pant, ta på sig städuppdrag etc) och det tredje är genom sponsring.

Personligen som tycker jag att sponsring är det klart föredragna alternativet (det är en hel del annan försäljning och så på alla håll och kanter), även om en kombination förstås också funkar. Vi lyckades väldigt väl med sponsringen ifjol (shout-out till Creativ/Microhouses och Brandkonsulten, och alla som hjälpte till att dra i trådar!), och vi hoppas förstås att den lyckan fortsätter.

Så, vi önskar att ni alla gräver djupt (vi är rätt säkra på att de allra flesta av er antingen har egna företag, eller känner någon/några som har det) och kan hjälpa oss med att hitta vänliga själar som kan tänka sig att stötta våra tjejer. Det är otroligt viktigt att få in pengar, allt för att lagets och våra tjejers bästa. Hör av er!

Ni som sitter inne med andra bra tips/idéer om hur laget kan vi in mer pengar, utöver sponsring, får också gärna höra av er! alla tillskott till lagkassan är välkomna!

Vi ses och hörs!

//Magnus

Inför säsongen - matcher och cuper
2023-03-25 22:42

Del 2, då, som rör matcher och cuper.

Som sagt så är vi idag 24 tjejer, vilket innebär att vi anmält 2 lag. Det behövs för att tjejerna ska få mycket speltid. Dock så innebär det också att vi är rätt så sårbara vid frånvaro. Är det ett antal som inte kan delta så får vi svårt att få ihop fullt lag, vilket innebär att ibland kommer det finns ett behov att att låna in en eller några från det andra laget (dvs spelare från lag 1 hoppar även in och spelar i lag 2:s match, och vice versa).

Vi vill väldigt gärna att ni alla är redo att ställa upp på det här och hjälpa oss med det, när så behövs. Det är helt för tjejerna skull, det finns inget tråkigare än att tvingas ställa in en match, och det är även viktigt för lagsammanhållningen att både spelare och föräldrar ställer upp för varandra.

Utöver det här så kommer vi i vanlig ordning att skicka ut kallelser till matcherna, och det är väldigt viktig att ni svarar på dessa. Det är av yttersta vikt för oss.

Nästa bit rör cuper. Det har väldigt roligt när vi spelat cuper (känns som att spelare, tränare och föräldrar alla tycker det, och vi vill självklart göra det även denna säsong. Umeå Fotbollsfestival tycker vi var väldigt lyckad och rolig, och dit tänker vi anmäla oss även i år. Sen vill vi gärna peta in en till också, och där tänker vi främst på Innertavle Cup (som också har varit toppen båda gångerna vi spelat) eller Röbäckscupen.

Här behöver vi bilda oss en uppfattning om det finns underlag för att delta, dvs är folk hemma. Umeå Fotbollsfestival går, som alltid, av stapeln sista helgen i juli, dvs 27-30 juli.

Röbäckscupen är 10-11 juni och Innertavle Cup är lör 27 maj.

Ta en titt i era kalendrar, fundera på saken och så hör ni av er!

//Magnus

Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten